Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 september 2016, 15:18

Getuigen van mishandeling gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:11 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdag 14 september rond 17.00 uur heeft plaatsgevonden op de Mastenbroekerallee. Beide slachtoffers liepen daarbij verwondingen in het gelaat op.

De twee slachtoffers, een 19-jarige en een 22-jarige man uit Hasselt, hadden eerder die middag bij de Milligerplas een woordenwisseling met twee van de drie daders. Toen de slachtoffers later met enkele anderen over de Mastenbroekerallee fietsten werden ze ingehaald door een scooter met daarop de twee anderen. Even verderop zagen ze de twee stilstaan met hun scooter en had zich een derde persoon bij hen gevoegd. Toen de slachtoffers de daders passeerden werd de 22-jarige man door één van hen aangevallen en meerdere malen geslagen. Hij kwam daarbij met zijn fiets te vallen. Toen zijn vriend hem wilde helpen werd hij door de andere twee aangevallen en geslagen. Vervolgens gingen de drie er op de scooter vandoor in de richting van de brug over het Zwartewater. De politie doet onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen. Personen die iets gezien hebben van de mishandeling worden gevraagd contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.