Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 28 september 2016, 17:33

Aanrijding op kruising Wipstrikkerallee met de Ceintuurbaan

Laatst bijgewerkt: zondag 17:11 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de kruising van de Wipstrikkerallee met de Ceintuurbaan.

Rond 12.00 uur reden twee auto’s op de kruising. Tijdens het oversteken raakten ze elkaar. De ene auto reed over de Wipstrikkerallee en ging rechtdoor richting Kuijerhuislaan. De andere auto reed over de Ceintuurbaan in de richting de Dokter van Heesweg. De bestuurders van de auto’s raakten door de aanrijding lichtgewond en zijn voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding en de politie wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u de aanrijding zien gebeuren? Neem dan contact op via 0900-8844, onder vermelding BVH: 2016480259.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.