Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 30 september 2016, 17:13

Jongen (17) aangehouden voor handel in drugs

Laatst bijgewerkt: zondag 17:11 uur

ZWOLLE – Woensdag 28 september is een 17-jarige jongen uit Zwolle op de Monteverdilaan aangehouden voor handel in drugs. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Woensdag even voor 17.30 uur zagen agenten de verdachte op een scooter rijden. Omdat uit eerder onderzoek gebleken was dat hij mogelijk betrokken was bij handel in drugs werd besloten hem aan te spreken. Hij probeerde weg te komen, maar het lukte hem niet om aan twee motoragenten te ontkomen. Daarop werd op de Monteverdilaan zijn scooter gecontroleerd waarbij een aanzienlijk geldbedrag en enkele telefoons aangetroffen werden. Hij werd daarop aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Op het bureau bleek hij inderdaad diverse soorten harddrugs bij zich te hebben. De verdachte is in verzekering gesteld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.