Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 07 oktober 2016, 19:02

Aangevallen teckel alsnog overleden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:11 uur

ZWOLLE – De politie heeft naar aanleiding van het doodschieten van de hond van dinsdag contact gehad met de eigenaren van beide honden. Helaas is de teckel aan zijn verwondingen overleden. Wij wensen beide eigenaren veel sterkte toe.

Veel leerlingen van Landstede waren getuige van het voorval, een aantal van hen heeft de politie dinsdag al gesproken. De politie kreeg echter berichten dat meer mensen behoefte hebben aan slachtofferhulp. De politie heeft contact opgenomen met Landstede, zij zullen leerlingen die hier behoefte aan hebben doorverwijzen naar slachtofferhulp Nederland. 

Bent u ook getuige geweest van het incident en hebt u behoefte aan slachtofferhulp? Neem dan contact op met slachtofferhulp Nederland via www.slachtofferhulp.nl of telefonisch via 0900-0101.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.