Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 05 november 2016, 21:38

Verhanging blijkt halloween pop

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:12 uur

ZWOLLE – Zaterdagavond kwam er bij de politie een melding binnen dat er in een bepaald bos in Zwolle een persoon zich zou hebben verhangen.

De politie is met meerdere eenheden met spoed ter plaatse gegaan waar zij een zeer ontdane melder aantroffen. Bij de plek aangekomen, bleek de persoon er niet meer te hangen. Na een korte zoektocht vonden agenten zogenaamde “glow in the dark” staafjes en was een link snel gelegd. Namelijk een halloweentocht.

De organisator bleek gelukkig snel gevonden bij een naastgelegen horecagelegenheid. Deze bevestigde dat er een pak had gehangen. Agenten konden vervolgens de zeer geschrokken melder gerust stellen met dit bericht en mededelen dat hij niet hoefde te twijfelen over zijn waarnemingsvermogen.

De politie krijgt in deze periode regelmatig een berichtje van dit soort tochten. Mochten er meldingen binnen komen dan is er een spook of halloweentocht aan de gang. In dit geval was dit dus niet gebeurd met alle gevolgen van dien.

Mocht u in de toekomst een dergelijke tocht organiseren. Houd dit dan als tip in uw achterhoofd.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.