Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 11 november 2016, 16:27

Mannen stelen dure toiletartikelen uit winkel Diezerstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:12 uur

ZWOLLE – In een winkel aan de Potgietersingel werden donderdag 10 november twee mannen, 22 jaar uit Dronten en 31 jaar uit Budel, aangehouden voor winkeldiefstal. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten.

De politie kreeg rond 13.40 uur een melding dat vanuit een winkel aan de Diezerstraat meerdere, duurdere toiletartikelen waren weggenomen. Aan de hand van beelden van bewakingscamera’s was het signalement van de twee daders bekend. De politie ging op zoek naar de twee en zag ze op de Potgietersingel een winkel binnengaan. Daar zijn de twee aangehouden. In twee tassen werden de gestolen goederen aangetroffen. De twee zijn voor nader onderzoek ingesloten.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.