Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 13 november 2016, 17:22

Man steekt eigen woning in brand

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:12 uur

ZWOLLE – Bij de politie kwam op zaterdag 12 november omstreeks 7.15 uur een melding binnen van een ontploffing aan de Potgietersingel in Zwolle.

De gealarmeerde agenten zagen op straat een televisie liggen die vermoedelijk uit het raam van een bovenwoning was gegooid. Tevens vertelden omstanders dat ze een brandlucht bij de betreffende woning roken. De politie trachtte de bewoner te bereiken maar toen dit niet lukte is de toegangsdeur van de betreffende woning geforceerd. De woning stond vol rook en er was niemand aanwezig. In de woning was geen televisie meer aanwezig. Het brandje werd geblust en de politie is meteen een zoekactie begonnen naar de bewoner van de woning. Even later kwam er weer een melding van een brandje in de berging aan de Potgietersingel. Dit brandje werd ook geblust door de brandweer.

Later op de ochtend kwam er bij de politie een melding binnen van personeel van de NS aan de Eperweg in ’t Harde. Een man had aan de noodrem van de trein getrokken. Deze man bleek de 30-jarige bewoner van het pand aan de Potgietersingel te zijn. De man is aangehouden en voor nader onderzoek opgesloten.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.