Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) di 15 november 2016, 15:48

Drugshandelaren opgepakt op de Obrechtstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:12 uur

ZWOLLE – De politie heeft maandagmiddag 14 november twee mannen aangehouden op de Obrechtstraat. Ze worden verdacht van handel in drugs.

Tijdens een controle hielden agenten een auto staande. De bestuurder van de auto, een 24-jarige man uit Enschede, bleek niet te beschikken over een geldig rijbewijs en had ook geen identiteitsbewijs bij zich. Hij is aangehouden.

Telefoons en softdrugs
Agenten zochten in de auto naar een identiteitsbewijs en troffen vervolgens softdrugs en meerdere telefoons aan. Daarop is de bijrijder, een 24-jarige man uit Tilburg, aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. Tijdens de fouillering van de verdachte werd nog meer softdrugs en ook harddrugs aangetroffen.

Auto
Bij het politiebureau is ook de auto nauwkeurig doorzocht. In de auto lag een paar honderd gram aan softdrugs. De telefoons, de drugs en de auto zijn in beslag genomen. De twee verdachten zitten voorlopig vast. Er is een onderzoek ingesteld.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.