Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 november 2016, 15:15

Jongen (17) aangehouden voor overvallen

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:44 uur

ZWOLLE – De politie heeft dinsdagmorgen 15 november een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van overvallen op een winkel, een hotel en een pizzeria in Zwolle.

Op zondag 19 juni werd een medewerker van een hotel aan de Schuttevaerkade overvallen. De man werd bedreigd met een wapen en moest geld afgeven. Daarna zijn er drie mannen weggerend richting de Pannekoekendijk. Vrijdag 5 augustus kwam een man een pizzeria aan het Bachplein binnen en wist onder dreiging van een steekwapen geld buit te maken. Vervolgens werd op vrijdag 26 augustus een man overvallen in een winkel aan de Madurastraat. De dader ging er vandoor met een geldbedrag.

Onderzoek
De politie is meteen een onderzoek gestart. Er zijn getuigen gehoord, camerabeelden opgevraagd en bekeken en er zijn sporen veiliggesteld. De overvallen zijn ook behandeld in het opsporingsprogramma Onder de Loep. Het onderzoek leidde naar de 17-jarige jongen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze drie overvallen. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.