Redactie 112 0 reactie(s) do 17 november 2016, 15:55

Drugshandelaren opgepakt tijdens geplande actie Vechtstraat

Laatste update: 22 aug 2021 17:12 uur

ZWOLLE – Op woensdag 16 november werden tijdens een geplande actie in de Vechtstraat door de politie vier verdachten aan gehouden voor vermoedelijke handel in drugs. Ook werd onder leiding van de rechter-commissaris een doorzoeking in een woning uitgevoerd.

Rond 17.00 uur ging de actie van start. In een lopend onderzoek naar drugsoverlast was het vermoeden dat vanuit een woning in deze straat drugs werd verhandeld. Deze actie leidde tot de aanhouding van vier personen in en om de woning. Tijdens de doorzoeking werd een hoeveelheid cocaïne aangetroffen. Maar ook nog een weegschaal, contant geld en een nepvuurwapen.

In de wijk Zwolle Oost reageert de politie op signalen en meldingen van het vermoeden van drugsoverlast. In de aanpak van deze problematiek zijn de afgelopen weken al meerdere aanhoudingen verricht. Bij de laatste aanhoudingen werden twee mannen van 25 – en 27 jaar uit Zwolle, een 21-jarige vrouw uit Zwolle en een 18-jarige man uit Den Haag opgepakt voor hun mogelijke betrokkenheid bij drugshandel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons