Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 28 november 2016, 15:58

Mannen stelen levensmiddelen uit container supermarkt

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:12 uur

ZWOLLE – Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag op de Oude Wetering twee mannen aangehouden die er van worden verdacht dat zij uit een container van een supermarkt in het winkelcentrum Stadshagen een hoeveelheid levensmiddelen hebben gestolen.

De agenten zagen even na 01.00 uur twee mannen fietsen op de Oude Wetering. Beide hadden geen fietsverlichting en werden daarom staande gehouden. Toen bleek dat ze beiden een grote hoeveelheid levensmiddelen bij zich hadden waarvoor ze geen duidelijke verklaring konden geven. Ze werden aangehouden op verdenking van diefstal. Het betreft een 52-jarige Zwollenaar en een 35-jarige man zonder vaste verblijfplaats.

Na hun aanhouding bekende één van de mannen dat ze de levensmiddelen bij het winkelcentrum Stadshagen uit een voorraadcontainer van een supermarkt hadden gehaald.
De mannen zijn op het politiebureau ingesloten voor verhoor.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.