Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 december 2016, 21:02

Ontvoerde man Nunspeet meldt zichzelf bij politie

Laatst bijgewerkt: zondag 17:12 uur

NUNSPEET – De man die eerder vanmiddag in Nunspeet werd ontvoerd is terecht. Hij heeft zich zelf gemeld en is ongedeerd. Dat bevestigt de politie.

Rond 10.30 uur kreeg de politie een aantal meldingen van getuigen over een ontvoering dat plaatsvond aan de Oenenburgweg in Nunspeet. Mede op basis van beeldmateriaal van het incident aan de Oenenburgweg, gingen er geruchten rond dat het niet om een echte ontvoering zou gaan.

Het slachtoffer betreft een 53-jarige man uit Doornspijk. De man meldde zich bij zijn woning in Doornspijk, waar politie ook aanwezig was. Het slachtoffer zou Ronald Maurits zijn, een financieel makelaar. Hij wordt nu gehoord door de politie. Onderzoek politie gaat uiteraard verder en richt zich op de vraag wat er precies gebeurd is, waarom, en door wie het slachtoffer meegenomen is.

Op een carpoolplaats langs de A28 bij afslag Epe werd later het zwarte busje aangetroffen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.