Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 december 2016, 16:45

Grote vechtpartij op de Rhijnvis Feithlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:13 uur

ZWOLLE – De politie reageerde op woensdag 14 december rond 18.00 uur op een melding van een vechtpartij door een groep personen. Agenten hebben in de omgeving zeven mannen aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Aanhouding op straat
Rond 18.00 uur kreeg de politie de melding van de vechtpartij op de Rhijnvis Feithlaan met de Bagijnesingel. Enkele agenten waren daar in de omgeving al ter plaatse in verband met de voorbereidingen voorafgaand aan de voetbalwedstrijd van vanavond in Zwolle. Deze agenten die hierdoor snel ter plaatse kwamen zagen dat de vechtpartij was beëindigd. Meerdere personen waren er vandoor gegaan. In de omgeving heeft de politie eerst vijf mannen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij deze vechtpartij. Eén van hen, zo bleek aan het bureau, had lichte verwondingen. Hij is hiervoor behandeld. Na de wedstrijd van vanavond werden er nog twee verdachten van 34 en 32 jaar uit Zwolle aangehouden. De politie onderzoekt hun mogelijke betrokkenheid bij dit incident. De politie houdt rekening dat het hier ging om een vechtpartij tussen voetbalsupporters. De politie stelt nader onderzoek in naar de toedracht en de rol van de aangehouden mannen. Van de vijf eerder aangehouden verdachten zijn er drie van 38, 34 en 26 afkomstig uit Zwolle, een 18-jarige man uit Houten en een 16-jarige jongen uit Kampen.

Getuigenoproep
De politie roept getuigen van deze vechtpartij op zich te melden. Ook filmopnamen van de vechtpartij zijn zeer welkom bij het onderzoek van de politie. U kunt de politie bereiken op telefoonnummer 0900-8844.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.