Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) ma 19 december 2016, 17:57

Zwollenaar op de Nijverheidstraat beroofd door drie mannen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:13 uur

ZWOLLE – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die maandagmorgen 19 december plaatsvond op de Nijverheidstraat. Een 37-jarige Zwollenaar is daar tussen 10.45 uur en 11.15 uur beroofd door drie mannen.

De man had zijn auto geparkeerd op de Nijverheidstraat en wilde het voertuig afsluiten, maar op dat moment werd hij door twee mannen vastgepakt. Ze bedreigden hem met een mes terwijl een derde man zijn navigatieapparatuur uit de auto haalde. De drie namen ook zijn portemonnee mee. Ze liepen weg in de richting van de Rembrandtlaan. De politie is een onderzoek gestart en wil graag spreken met eventuele getuigen. Er is een signalement van de drie mannen bekend.

Signalement
Het gaat om drie mannen met een Arabisch uiterlijk. Ze spraken Nederlands met een accent. Onderling spraken ze Arabisch.

Eén van de daders was ongeveer 1,90 meter lang. Hij heeft zwart haar, een baardje, een iets gezet postuur en hij droeg een driekwart grijze jas. Vermoedelijk is hij tussen de 30 en 35 jaar oud.

De tweede dader heeft ook een baardje en droeg een zwart of grijs petje en een zwarte jas.

De derde man is vermoedelijk 1,60 a 1,65 meter lang. Hij is kaal van boven en heeft de zijkanten van zijn hoofd kort geschoren. De man heeft een dun postuur en droeg een driekwart spijkerjas tot net boven zijn knie.

Tips
Was u tussen 10.45 uur en 11.15 uur op de Nijverheidstraat en heeft u iets verdachts gezien? Zag u rond dat tijdstip drie mannen in de omgeving van de Nijverheidsstraat of de Rembrandtlaan? Bel dan 0900-8844. Wilt u anoniem een tip doorgeven? Bel dan 0800-7000

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.