Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) wo 25 januari 2017, 17:33

Automobilist uit Hattem beroofd door motorrijder

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:44 uur

HATTEM – Dinsdagmiddag rond 12.00 uur is een 36-jarige automobilist uit Hattem beroofd van zijn geld. Dit gebeurde op het Vijzelpad in Hattem. De politie zoekt de dader die zich op een motor verplaatst.

Het slachtoffer had kort voor dit tijdstip iets verkocht in Kampen en reed rond 12.00 uur over het Vijzelpad In Hattem. Ter hoogte van de manege dwong een onbekende motorrijder hem tot stoppen en uit te stappen. Omdat de automobilist dacht dat het om een politieman in burger ging, deed hij dit. De onbekende zei dat hij van de politie was en deed onderzoek in de auto. De dader pakte uit het voertuig een envelop met geld en gaf het slachtoffer een vuistslag. Met de buit reed de dader op zijn motor er vandoor terug richting Hattemerbroek. De politie sluit niet uit dat het slachtoffer mogelijk gevolgd is vanaf Kampen door deze motorrijder.

Dader

Van de motorrijder is het volgende bekend:

  • Hij reed op een zwarte motor
  • De dader droeg een zwart motorpak en zwarte laarzen.
  • De helm was zwart; eronder werd een zg. Buffy gedragen waardoor alleen de ogen te zien waren.

Onderzoek

Het overvallenteam doet onderzoek naar deze zaak die plaatsvond ter hoogte van de manege. Van het slachtoffer is aangifte opgenomen. Er wordt een buurtonderzoek gedaan. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht te bellen met het algemeen politienummer 0900-8844. Als u informatie hebt, meld dit dan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.