Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) zo 19 februari 2017, 16:48

Man op de Oldeneelallee krijgt klap op zijn hoofd

Laatst bijgewerkt: zondag 17:14 uur

ZWOLLE – Op zaterdagvond om circa 21:30 uur werd een man op de Oldeneelallee aangesproken door twee mannen die om geld vroegen.

Toen de man aangaf, dat hij geen geld bij zich had, kreeg hij een klap op het hoofd waarna beide daders wegrenden in de richting van de parkeergarage winkelcentrum Zuid over de Oldeneelallee in de richting van de Patriottenlaan. De politie heeft de omgeving afgezocht maar de beide personen niet meer aangetroffen.

Signalement
Beide mannen hadden een blanke huidskleur, droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Beiden waren 18 a 19 jaar oud. Ze droegen donkere schoenen en spraken Nederlands

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen van deze straatroof. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien? Neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.