Redactie 112 0 reactie(s) do 06 april 2017, 17:46

Inbrekers woning Van der Heydenstraat in de kraag gevat

Laatste update: 22 aug 2021 17:16 uur

ZWOLLE – Op woensdagavond om ongeveer 23:15 uur ontving de politie een melding van een inbraak aan de Van der Heydenstraat.

Een getuige zag iemand met een zaklamp naar binnen schijnen in een woning. De politie was snel ter plaatse en zag op de Nieuwe Deventerweg een man die voldeed aan het signalement zoals doorgegeven. Op het fietspad tussen Ministerlaan en Oldeneelallee zag de politie een andere man. De politie hield de beide mannen aan. Uit de woning waren sieraden weggenomen. Een gedeelte van de sieraden werd aangetroffen naast het fietspad nabij de ingang van Tennisclub Ittersum.

Getuigenoproep
De politie is voor het onderzoek in deze zaak nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u anderzins over informatie die kan helpen bij deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons