Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 06 april 2017, 17:46

Inbrekers woning Van der Heydenstraat in de kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:16 uur

ZWOLLE – Op woensdagavond om ongeveer 23:15 uur ontving de politie een melding van een inbraak aan de Van der Heydenstraat.

Een getuige zag iemand met een zaklamp naar binnen schijnen in een woning. De politie was snel ter plaatse en zag op de Nieuwe Deventerweg een man die voldeed aan het signalement zoals doorgegeven. Op het fietspad tussen Ministerlaan en Oldeneelallee zag de politie een andere man. De politie hield de beide mannen aan. Uit de woning waren sieraden weggenomen. Een gedeelte van de sieraden werd aangetroffen naast het fietspad nabij de ingang van Tennisclub Ittersum.

Getuigenoproep
De politie is voor het onderzoek in deze zaak nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u anderzins over informatie die kan helpen bij deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op www.enwij.nl en Betecom.

112 Zwolle

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Zwolle lees je in onze categorie 112 Nieuws Zwolle. Alle 112 alarmeringen uit Zwolle kan je live volgen via 112 meldingen Zwolle.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.