Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 juni 2017, 14:37

Politie houdt drie mannen aan voor gewelddadige beroving

Laatst bijgewerkt: zondag 17:17 uur

ZWOLLE – De politie hield op woensdag 7 juni drie jongens van 17 en 18 uit Zwolle en een 17-jarige jongen uit Lelystad aan. De drie worden verdacht van onder andere een gewelddadige beroving in een flat aan de Palestrinalaan in Zwolle.

De beroving vond plaats op zondag 7 mei. Omstreeks 14.00 uur kwam een 24-jarige man uit Nieuwleusen uit de lift bij de flat aan de Palestinalaan. Hij werd gelijk belaagd door drie mannen waarbij hij werd mishandeld. Vervolgens werd hij beroofd van zijn telefoon, geld en autosleutels. De mannen gingen er vervolgens in een auto vandoor. De politie startte een onderzoek naar de beroving. Daarbij werden getuigen gehoord, werd sporenonderzoek gedaan en werden beelden veilig gesteld. Aan de hand van de veiliggestelde beelden werden de mannen herkend. De drie werden aangehouden en ingesloten voor onderzoek. De 17-jarige Zwollenaar werd woensdag weer vrijgelaten. Hij wordt niet langer verdacht van betrokkenheid bij de gepleegde strafbare feiten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.