Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 juni 2017, 20:04

Man uit Hattem te water bij vechtpartij

Laatst bijgewerkt: zondag 17:18 uur

ROTTERDAM – De politie in Rotterdam heeft op 24 juni om 01.10 uur een 19-jarige Hilversummer aangehouden. Hij was kort daarvoor betrokken geweest bij een vechtpartij op het Haringvliet (straatnaam), waarbij een 20-jarige man uit Hattem te water raakte.

De ruzie trok de aandacht van omstanders, die zagen dat het slachtoffer in het water terecht kwam. Twee van hen sprongen hem achterna en wisten de Hattemer er veilig uit te halen.

De getuigen konden de ter plaatse gekomen agenten een signalement van de man geven met wie het slachtoffer ruzie had gekregen. Deze verdachte werd korte tijd later aangetroffen en ingerekend. Het slachtoffer en zijn redders hielden aan hun avontuur alleen een nat pak over. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.