Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 januari 2018, 17:09

Vijf gewonden bij ernstig verkeersongeval met paardentrailer in Doornspijk

Laatste update: 2 jaar geleden

DOORNSPIJK – Woensdagmiddag 17 januari heeft een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden op de Zuiderzeestraatweg West (N310) in Doornspijk.

Een auto met daarachter een paardentrailer is door nog onbekende oorzaak gaan slingeren, een tegemoet komende auto kon de trailer niet ontwijken en botste hier op. De bestuurder van de auto met paardentrailer is na ter plaatse behandeld te zijn per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

In de personenauto die op de paardentrailer botste zaten een vrouw en drie kinderen. Zij zijn bevrijd door de ter plaatse gekomen brandweer en daarna per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Het paard dat in de trailer werd vervoerd is uit de trailer gehaald en verderop tot kalmte gebracht. Het paard is voor zover bekend lichamelijk ongedeerd gebleven.

De Zuiderzeestraatweg (N310) is tijdens de nasleep van het ongeval afgesloten voor al het verkeer. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.