Logo 112Zwolle

Redactie 112 0 reactie(s) vr 21 september 2018, 16:38

Politie waarschuwt voor oplichter van lokale ondernemers

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:32 uur

REGIO – De afgelopen weken heeft de politie meerdere meldingen gekregen dat lokale ondernemers waren opgelicht door een man. Deze oplichtingen werden door de hele regio gepleegd!

De bedrijven werden benaderd door een man en die man een behoorlijke bestelling plaatste. Hij gebruikt dan als smoes dat er een groot feest gegeven gaat worden en wekt de indruk dat hij een grote bestelling gaat plaatsen bij de ondernemers. Vervolgens vraagt deze man of de ondernemer ook het evenement/feest wilt sponsoren voor een bedrag. De man wil dit bedrag graag contant ontvangen en schrijft zelfs een kwitantie uit als er betaald is.

Inmiddels heeft al meerdere aangifte opgenomen van ondernemers die zijn opgelicht door deze man. De recherche doet op dit moment onderzoek naar deze aangiftes.

We willen u waarschuwen voor deze oplichtingspraktijken! Wordt u benaderd door deze persoon? Vraag altijd door en vraag om aanbetaling en garanties. Mocht u het niet vertrouwen ga dan niet in zee met deze persoon en maak altijd een melding bij de politie. Mocht u ook zijn benaderd door deze man en opgelicht zijn maar nog geen aangifte hebben gedaan dan hoort de politie dit uiteraard ook graag!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.