Logo 112Zwolle

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 15 februari 2021, 16:36

Elektrische bussen van RRReis vallen stil mogelijk door de kou

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 12:40 uur

REGIO – Maandag 15 februari is wederom een elektrische bus van RRReis gestrand. Ditmaal op de Otterloseweg in Ede bij bushalte “Driesprong”. De bus wilde geen kant meer op. Een bergingsbedrijf heeft de bus opgehaald en brengt deze naar het depot in Zwolle waar monteurs uit China aanwezig zijn om de problemen met elektrische bussen op te sporen en op te lossen. Er zouden al meerdere bussen afgesleept zijn de afgelopen maanden.

Even later strandde in Harskamp op de Harderwijkerweg een bus van RRReis midden op een kruising. Ook deze zal door een berger worden geborgen.

De kou
Door de kou kampen elektrische bussen vaker met storingen. De kou heeft een negatieve invloed op de elektronische systemen van de voertuigen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.