Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) do 27 januari 2022, 17:47

Politie zoekt bestuurder witte scooter na ernstige mishandeling op de Grote Markt in Zwolle

Laatst bijgewerkt: donderdag 17:47 uur
ZWOLLE – De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte scooter na een ernstige mishandeling op de Grote Markt in Zwolle. Op woensdagavond 26 januari werd daar rond 18:30 uur een 29-jarige man uit Zwolle mishandeld. De man raakte bewusteloos en ligt zwaargewond in het ziekenhuis.

Het slachtoffer zou samen met een vriend ruzie hebben gekregen met de scooterbestuurder. De aanleiding van de ruzie maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Wel staat vast dat het slachtoffer tijdens de ruzie ernstig is mishandeld.

Aanknopingspunten
Volgens getuigen zou de scooterbestuurder mogelijk een maaltijdbezorger zijn geweest. Het zou gaan om een man van tussen de twintig en dertig jaar oud met een donkere huidskleur en een witte helm op. Na het bestuderen van camerabeelden is duidelijk dat de scooterbestuurder na het incident vanaf de Grote Markt via de Oude Vismarkt uiteindelijk het Gasthuisplein op is gereden.

Melden
De oproep aan de scooterbestuurder is vanzelfsprekend om zichzelf te melden. Mensen die meer weten over het incident of de scooterbestuurder, kunnen dit doorgeven via 0900-8844 of volledig anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Alle informatie, hoe klein ook, kan van belang zijn voor het onderzoek.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.