Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) vr 20 oktober 2023, 16:00

Politie zoekt getuigen in zaak overleden man in woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen

KAMPEN – Op woensdag 18 oktober werd in een woning aan de Buiten Nieuwstraat een overleden 84-jarige man uit Kampen aangetroffen. Omdat onduidelijk is door welke oorzaak de man is overleden, is de politie een forensisch onderzoek gestart in de woning en een buurtonderzoek in de omgeving van de woning. Het onderzoek loopt nog steeds. Ook in de woning verricht de politie op dit moment nog onderzoek.

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk over informatie of beelden beschikken die zou kunnen helpen bij het onderzoek in deze zaak. Het gaat dan met name om bijzonderheden in de omgeving van de Buiten Nieuwstraat die te maken kunnen hebben met het overlijden van de man.

Heeft u iets gezien of gehoord dat zou kunnen helpen bij dit onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie. U kunt bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.