Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 27 februari 2023, 8:53

Ravage na frontale aanrijding in Hattemerbroek; gewonde naar het ziekenhuis

HATTEMERBROEK – Bij een frontale botsing op de Middeldijk in Hattemerbroek zijn maandagochtend twee gewonden gevallen. Een van hen, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Het ongeluk gebeurde rond 08.00 uur op de Middeldijk net na een bocht. Door een nog onbekende oorzaak botste beide voertuigen frontaal op elkaar. De hulpdiensten waaronder twee ambulances waren snel ter plekke. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de twee gewonden. Een van hen, een vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is niets bekend. De andere bestuurder is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel.

De Middeldijk is volledig afgesloten. De weg ligt bezaaid met brokstukken. Een berger is onderweg om beide voertuigen af te slepen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Melding

08:01:17 27-02-23 Aanrijding letsel Middeldijk Hattemerbroek Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.