Logo 112Zwolle

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 01 april 2022, 16:48

Verdachte dodelijk schietincident McDonald’s Zwolle vandaag voorgeleid

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:48 uur
ZWOLLE – De 32-jarige man die is aangehouden vanwege het dodelijke schietincident woensdag 30 maart in Zwolle, waarbij twee mensen om het leven kwamen, wordt vanmiddag voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank Overijssel. Die zal bepalen of de verdachte langer vast blijft zitten.

Het schietincident had woensdag rond 18.00 uur plaats in de McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle. De verdachte die is aangehouden, meldde zich woensdagavond laat zelf bij het politiebureau in Deventer. De man komt uit de omgeving van Arnhem.

Inmiddels heeft hij een verklaring afgelegd. Op basis daarvan gaan de politie en het Openbaar Ministerie er vanuit dat er sprake is geweest van een gerichte actie. De man zit vast op verdenking van moord, gepleegd ten aanzien van beide slachtoffers.

Meer mededeling kunnen politie en OM op dit moment niet doen. De verdachte zit nog in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Bij het schietincident kwamen twee mannen uit Zwolle (57 en 62 jaar) om het leven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.