Logo 112Zwolle

Redactie brand 0 reactie(s) ma 12 september 2022, 16:44

Vermoedelijke brandstichting in woning aan de Enkstraat in Zwolle, politie zoekt getuigen

Laatst bijgewerkt: maandag 16:44 uur
ZWOLLE – De politie getuigen van vermoedelijke brandstichting in een woning aan de Enkstraat in Zwolle.

In de nacht van zaterdag op zondag 11 september 2022 ging de brandweer in naar de Enkstraat. In die straat bleek brand in een woning te zijn. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting en daarom onderzoekt de politie deze zaak.

Op zondag 11 september om 3.20 uur, werd bij de meldkamer van de hulpdiensten, 112melding gemaakt van de brand. Er zou een klap zijn gehoord. Omwonenden gingen daarop kijken en zagen de brand.

Ze twijfelden geen moment en belden de hulpdiensten, konden de voordeur van de woning openen en de bewoners alarmeren. De bewoners werden in veiligheid gebracht.

De brandweer heeft de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt maar de schrik zit er goed in. De politie onderzoekt de brand en houden rekening met brandstichting. Maar dat moet nog forensisch worden vastgesteld.
Agenten hebben al met de bewoners en enkele buren gesproken. De forensische opsporing onderzoekt hoe de brand is ontstaan en we gaan ze op zoek naar belangrijke sporen en aanwijzingen.

De politie zoekt getuigen

Heb je de beelden van beveiligingscamera’s of heb je iets gezien of gehoord? Bel op telefoonnummer 0900-8844. Of anoniem naar Bel M, op telefoonnummer 0800-7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.