Logo 112Zwolle

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 25 april 2023, 12:40

Vrachtwagen en DHL bus raken van de weg in Heerde na aanrijding

HEERDE – Op de Kamperweg in Heerde heeft dinsdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een vrachtwagen. Wonder boven wonder raakte de bestuurder van de bestelbus slechts lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur nadat de voertuigen elkaar zijlings raakten. Beide voertuigen belandde vervolgens aan weerszijde van de weg. De brandweer heeft het ambulance geassisteerd en de voertuigen veilig gesteld. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de pakketbus nagekeken en behandeld. Op een klein wondje na raakte hij wonder boven wonder niet gewond. Vervoer naar het ziekenhuis was dan ook niet noodzakelijk.

De weg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De exacte toedracht van het ongeluk wordt verder onderzocht.

Zowel de bestelbus als de vrachtwagen worden afgesleept door een berger.

Locatie

112 Melding

11:08:32 25-04-23 P 1 BON-101 HV weg letsel Kamperweg Heerde 069191 061441 Brandweer Heerde (Blusgroep 1) NoordenOostGelderland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.