Logo 112Zwolle

Redactie misdaad 0 reactie(s) ma 03 april 2023, 19:48

Vrouw (70) zwaargewond aangetroffen op straat: ‘Mogelijk ernstig zedenmisdrijf’

ZWOLLE – Op zondagochtend 2 april werd door een passant een 70-jarige vrouw uit Zwolle zwaargewond aangetroffen aan de Schie ter hoogte van de Rijnlaan in Zwolle nabij het viaduct. De politie is meteen een onderzoek gestart naar de aanleiding en toedracht van het geweldsincident waarbij het slachtoffer behoorlijk is toegetakeld, mogelijk is er ook sprake van een ernstig zedenmisdrijf. Ook vandaag gaat het rechercheteam verder met het buurtonderzoek en inventariseren van camerabeelden. Het Team Grootschalige Opsporing heeft de zaak in onderzoek. Het slachtoffer had goederen bij zich die grotendeels bij haar in de buurt zijn aangetroffen. Ze mist echter wel haar bril en een oud-model telefoon.

De politie is op zoek naar getuigen die in de omgeving van de Schie/Rijnlaan/ De Groene Steentjes/Aa-landen/Dieze op zondag 2 april tussen 5.00 uur en 8.00 uur bijzonderheden hebben gehoord, gezien of mogelijk camerabeelden hebben waar verdachte persoon/personen of voertuigen op te zien zijn.

Het TGO wil de identiteit van de dader(s) zo snel mogelijk achterhalen om deze te kunnen aanhouden. De wijkagent is vandaag extra in de buurt aanwezig en aanspreekbaar.

Weet u meer? Neem dan contact op met het rechercheteam door te bellen met 0900 8844. Anoniem een tip doorgeven kan ook door te bellen met Meld Misdaad anoniem 0800 7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.