Logo 112Zwolle

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 13 april 2023, 15:51

Vrouw gewond aangetroffen in bos Oldebroek na mogelijke beroving

OLDEBROEK – In een bosperceel aan de Laanzichtsweg in Oldebroek is donderdag een gewonde vrouw aangetroffen. Ze is mogelijk slachtoffer geworden van een beroving. De politie heeft een signalement van de vermoedelijke dader gegeven.


De politie kan nog niet met zekerheid zeggen dat de vrouw beroofd is: het is één van de scenario’s, maar onderzoek moet daar uitsluitsel over geven. Zeker is wel dat de Burgernetmelding die donderdagmiddag werd uitgestuurd over een man in of rond Elburg, rechtstreeks verband houdt met de vondst van de gewonde vrouw.

De persoon naar wie wordt gezocht in Elburg en omgeving is een man met een blanke of lichtgetinte huid. Hij is zo’n 1 meter 85 lang, draagt een bruine jas, heeft donker haar en een gespierd postuur. Wie de man ziet, wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.