Logo 112Zwolle

Redactie overig 0 reactie(s) za 01 juli 2023, 19:33

Wie waren getuigen van de mishandeling in het centrum van Zwolle

ZWOLLE – In de nacht van vrijdag 30 juni op zaterdag 1 juli zijn twee vrouwen mishandeld door een man. De vrouwen, 18 en 24 allebei uit Zwolle, liepen rond 02.15 uur in de Melkmarktstraat toen er een conflict ontstond met een man. Mogelijk is een eerder conflict in danscafé Molly’s hieraan voorafgegaan. De vrouwen zijn mishandeld door de man. De 18-jarige vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar is inmiddels weer tuis. De man, 22 jaar uit Zwolle, is aangehouden.

Hoe kun jij helpen?

We komen graag in contact met mensen die deze mishandeling hebben gezien of die het conflict in de Molly’s hebben gezien. Eén van de vrouwen is lang en slank, droeg een witte blouse en heeft lang donker haar. De andere vrouw is wat kleiner en heeft ook lang donker haar.
Heb je gezien wat er gebeurd is in de Melkmarkstraat of Molly’s? Neem dan contact met ons op of tag degene die deze mishandeling mogelijk gezien kan hebben omdat hij of zij vannacht in het centrum van Zwolle was.

Contact opnemen

Je kunt telefonisch contact opnemen via 0900 8844. Vermeld daarbij zaaknummer 2023297450.
Liever anoniem je informatie doorgeven? Neem dan contact op via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zwolle

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zwolle
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.